Skip to content

OVER MERK HOE STERK

MHS: DE NAZORGSPECIALIST NA PTSS

MERK HOE STERK (MHS) is dé dienstverlener die zich specifiek richt op cliënten, cursisten en hun gezin die na een behandeling van PTSS, depressie of burn-out terugkeren naar de dagelijks realiteit.


Tijdens zo’n nazorgtraject krijg je ondersteuning op zowel werk- als privévlak. Doordat wij je begeleiden op al die gebieden, krijg je weer volledig grip op je leven.

 

Bij MHS staan we voor je herstel en voor het recht dat je hebt op een nieuwe toekomst en een beter leven. 

Foto:  Raoul van Noort (links) & Carel Solleveld (rechts) 

Je staat er niet alleen voor

MHS is gespecialiseerd in nazorgtrajecten na een reguliere PTSS behandeling.

Wanneer je na zo’n behandeling naar huis gaat, word je veelal geconfronteerd met de nodige obstakels. Die horen bij het proces, maar zijn daarmee niet altijd makkelijk.

 

MHS biedt je in die tijd effectieve ondersteuning en structuur. Samen met een persoonlijke coach zet je stappen naar jouw nieuwe toekomst.

 

Ook na zo’n intensieve PTSS behandeling hoef je het dus niet plotseling allemaal alleen te doen.

SPECIALISTISCHE DIENSTVERLENING

MHS is een innovatieve dienstverlener en  bereikbaar voor al je hulpvragen! Door samenvoeging van kennis en ervaring van diverse gerenommeerde bedrijven uit de branche van verzuim, letselschade en psychische hulpverlening is een zeer sterke dienstverlening ontwikkeld op het gebied van vervolg begeleiding, na behandeling van PTSS, depressie en burn-out.

Met deze unieke dienstverlening biedt MHS een voor velen gewenst ‘vangnet’.

COntact