Skip to content

WELKE HULP BIEDT MHS?

Nazorg

De mensen achter MHS begrijpen de gevolgen van PTSS, depressie of burn-out maar al te goed, daar wij ook met ervaringsdeskundigen werken. Zij weten als geen ander wat de psychische gevolgen en ontwrichting in je leven betekent. Zowel voor jezelf als voor je gezin. Dit wordt te vaak vergeten. Daarom zijn wij er voor het gehele gezin. 

Het hele gezin is immers slachtoffer van de situatie. Dan is het fijn als je weet dat je bij MHS de optimale aandacht krijgt waar jij en je naasten ook recht op hebben. Wij willen je weer leren te genieten van het leven.

Je moet je hiervoor wel realiseren dat het traject bij MHS geen eenvoudige weg is en ook de nodige obstakels kent, echter sta je er nu niet meer alleen voor!

“Optimale aandacht”

 

Professionele hulp

De problemen die na een behandeling op je afkomen zijn vaak van dien aard dat de kans op terugval aanwezig is en depressieve klachten op de loer liggen. Bij MHS kun je altijd voor uiteenlopende vragen terecht en wordt indien mogelijk spoedig individuele professionele hulp geboden.

Vast team van specialisten

MHS werkt met een vast team van specialisten  uit het eigen netwerk.

 Er wordt een persoonlijke coach toegewezen en door middel van individuele begeleiding ga je met je coach aan de slag en leer je weer doelen stellen, zowel privé als zakelijk. Er worden allerlei dringende praktische zaken aangepakt, maar er wordt bijvoorbeeld ook gewerkt aan het opnieuw ontdekken van de mooie dingen van het leven, zoals de gezinssituatie en het kunnen hervatten van passende en vooral prettige werkzaamheden. Dit in het kader van duurzaamheid en geheel gericht op de toekomst. 

ZELF-PRESENTATIE

Hoe ga ik met mijn nieuwe ik om? Hoe presenteer ik mijzelf opnieuw naar de buitenwereld en waar liggen mijn sterkste punten? Hoe ga ik met mijn zwakke punten om en hoe verbeter ik die? Ook dit is iets waar je samen met je coach naar gaat kijken en wat je vorm mag gaan geven. Leren omgaan met zingeving.

 

 

bEWEGING & WEERBAARHEID

Werken aan je conditie is een must voor MHS en wij leren je hiermee omgaan, daar de conditie een onderdeel van je herstel is. Dit wordt straks een ‘way of life’. Door deze aanpak leer je beter om te gaan met stress, spanningen en andere triggers.

Dit doen wij ook door gebruik te maken van weerbaarheidsbevorderende activiteiten waardoor je ook leert meer voor jezelf op te komen, hierdoor neemt je zelfvertrouwen toe. Uiteindelijk zal je mentaal en fysiek meer in je kracht komen. 

DE aanpak van mhs

Het innovatieve van de aanpak van MHS zit hem in de combinatie van de volgende items:

COntact